Mi is az a Mobil TRAP

Cégünk 2012 óta üzemeltet szabaduló szobákat Budapesten és a világ különböző pontjain. 
Ez adta az ötletet ennek az új koncepciónak a megszületéséhez.
Egy játék ügyességi, logikai és készségfejlesztő elemekkel,ami nem helyhez kötött és akár 50 ember is játszhatja egyszerre. Remek szórakozás,ami hatalmas élmenyt nyújt minden korosztálynak!

A különbség a szabaduló szoba és a Mobil TRAP között az, hogy a Mobil TRAP bárhol, bármilyen helyszínen felállítható! 

A játék menete


A részvevőket kisebb csoportokra osztjuk,majd egy sorsolást követően mindegyik csapat egy állomáshoz kerül,ahol elkezdődik a játék.
Egy játékdobozban(állomás) három, négy feladat található. A játékdobozhoz különféle kiegészítők állnak rendelkezésre, azok alkalmazásának mikéntjét és sorrendjét a játékosok állapítják meg.
A dobozban található feladatok, rejtvények megfejtésével jutnak el a csapatok az adott állomás végéig,ahol egy zöld zsetont találnak,melynek bemutatása után pont jár.

A csapatok önállóan dolgoznak,céljuk minél több állomás teljesítése adott idő alatt. (60 perc)

 Az a csapat nyer, aki a legtöbb pontot szerzi. A játékok pontozása azok nehézségi fokától függ.
Amennyiben a játékosok elakadnának valamely ponton a játék közben, a játékmestertől kapnak tippet vagy utalást a megoldásra – és a játék folytatható tovább

A jó játék titka

Az idő ketyeg, a hangulat fokozódik  – miként bírkóznak meg a játékosok a kihívásokkal?

Sok múlik az összhang és jó kommunikáció kialakításán. A kreativitás, a részletekre történő odafigyelés és az összetett gondolkodás a siker kulcsa! A játék során lexikális tudásra, logikára és problémamegoldó készségre  van szükség.

A győzelemre a legnagyobb esály akkor van, ha a csapat összetételét tekintve vegyes, azaz a csapattagok különféle tapasztalattal, képességekkel, háttérinformációval  rendelkeznek.

Kiknek ajánljuk?

Különösen alkalmas céges csapatépítésre és iskolai  táborokba, 12 évnél idősebb gyerekek számára.
Játékaink minimális szintű angol nyelvtudást igényelnek, így az angol nyelvet tanulók szórakozás közben sajátíthatnak el szavakat a játék során.

A játékok szabadtéren és zárt helyíségben (iroda, rendezvényterem stb.) egyaránt játszhatók.